To ni papagaj

19.95

Pravljica, ki nas s humorjem in toplino spodbuja, naj večkrat prisluhnemo otrokom – tudi otroku v sebi –, kot pa svojemu utečenemu razumevanju sveta.

Klasika dveh velikanov nemške literature: izjemnega mojstra zgodb Rafika Schamija in Andersenovega nagrajenca in dobitnika spominske nagrade Astrid Lindgren, ilustratorja Wolfa Erlbrucha.

Opis

Avtor: Rafik Schami
Ilustrator: Wolf Erlbruch
Prevod: Tina Mahkota

 

O slikanici

Lina in njeni starši si za domačo živalco izberejo papagaja.
Hišnega ljubljenčka, ki bo govoril!
A ptič niti čivkne ne, naj se starši še tako trudijo.
Lina ve, zakaj ne, ampak …
Ko bi le odrasli poslušali otroke!

Pravljica, ki nas s humorjem in toplino spodbuja, naj večkrat prisluhnemo otrokom – tudi otroku v sebi –, kot pa svojemu utečenemu razumevanju sveta.

Klasika dveh velikanov nemške literature: izjemnega mojstra zgodb Rafika Schamija in Andersenovega nagrajenca in dobitnika spominske nagrade Astrid Lindgren, ilustratorja Wolfa Erlbrucha.

 

Recenzije in priporočila:

  • Tilka Jamnik: “To je mamagaj, ljubi moji!!! Star je 75 let, videl je že pol sveta in zdaj mi govori prigode iz svojega življenja, v več jezikih, pojedel mi je že vse pražene mandlje … in zvečer mi bo menda zažvižgal Malo nočno glasbo! Izjemna slikanica vrhunskih ustvarjalcev: Rafik Schami: To ni papagaj! llustr. Wolf Erlbruch. Prev. Tina Mahkota. (Založba Zala, 2017). 26 str.” 26.07.2017, Facebook
  • Nemški ilustrator WOLF ERLBRUCH je nagrajenec ALMA 2017 

 

Zaradi prenove spletne strani vse vsebine še niso na voljo. Prosimo za razumevanje. Opusti