Medved, ki ga prej še ni bilo, in Čarobni gozd

19.95

Mojstrsko napisana in ilustrirarana pravljica o Medvedu, ki ga prej še ni bilo, in Čarobnem gozdu v mnogih deželah navdušuje bralce vseh starosti.

Na zalogi

Opis

Avtor: Oren Lavie
Illustrator: Wolf Erlbruch

Leto izdaje: 2017
trda vezava
ISBN 978-961-6994-35-4

Pravljica o Medvedu, ki išče samega sebe, ki odkriva, ali sploh je in kdo je, ali je prijazen, srečen in celo … zelo čeden …

Pot ga vodi skozi Čarobni gozd, v njem se srečuje z nenavadnimi gozdnimi prebivalci, ki mu pomagajo pri iskanju njega samega in odgovorih na vprašanja o sebi. Je prijazen? Je srečen? Je, hm, celo zelo čeden?

 

 

O avtorici / avtorju:

oren lavie

Oren Lavie (1978) je ustvarjalec izraelskih korenin. Ukvarja se z glasbo, gledališčem, videom, redkeje s pisanjem zgodb. Ampak naj ustvarja karkoli, se tega loti zavzeto in predano, zato so vsa njegova dela dognana in priljubljena med najrazličnejšim občinstvom.

Več
 

O ilustratorki / ilustratorju:

Wolf Erbruch

Wolf Erlbruch je eden redkih imetnikov obeh, Andersenove in spominske nagrade Astrid Lindgren (ALMA). V utemeljitvi slednje so zapisali:

“Njegova dela bralcem univerzum približajo s humorjem in toplino, globoko zasidranima v humanističnih idejah.”

Je eden najbolj cenjenih osebnosti otroške literature v rodni Nemčiji. Združuje različne tehnike – kolaž, svinčnik, kredo in akvarel – v prepoznaven slog, ki ga radi posnemajo doma in po svetu.

Več
 

Seznam recenzij: